DAGS FÖR ETT BYTE


När jag startade denna blogg för 3,5 år sedan (herregud så länge sedan!) så var tanken helt att jag bara skulle skriva om recept och lägga ut bilder på mina bakverk. Sedan blev det en blandning av både bakverk, bakvärk (förstår ni, jag som gillar att träna? Haha!) och i princip hela min vardag.
 
Men jag har sedan ett tag tillbaks egentligen bara velat skriva om allt jag bakar, recept etc. Det vill jag fortfarande, men behöver lite motivation till att få igång bakandet igen. Annars blir det ju ingenting av bloggen.
 
Har haft idén i bakhuvet länge nog nu. Jag behöver en förändring, ni vet för att få nya idéer och kunna starta om på nytt. Därför kan jag äntligen efter många timmar vid datorn, slit i håret (ni vet att designa bloggar, alla dessa html-koder, jag blir TOKIG!) få länka min nya blogg!
 
http://saycheesecake.blogg.se/ http://saycheesecake.blogg.se/ http://saycheesecake.blogg.se/
Saycheesecake kommer också ha mer specificerade kategorier som t.ex. pajer, efterätter, småkakor etc. så att man verkligen kan hitta recept snabbt, till skillnad från elinsbakverk där jag bara hade en kategori med recept, det är väl bra va!?;)
 
Kommentera gärna vad ni tycker om bloggen när ni kikar in, kanske ni har något önskemål om inlägg eller recept?
 
Fortsatt trevlig läsning!
/Elin
 
 
 

Kommentarer



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Mail kanske?

Blogg?

Vad har du på hjärtat?