KOKOSTOPPAR


        Kokostoppar
  • 50 g smör
  • 2 ekologiska ägg
  • 1 dl strösocker
  • 5 1/2 dl kokosflingor
  • Skal av 1 lime
  • 200 g mörk choklad
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret och rör samman med övriga ingredienser (förutom chokladen).
  3. Låt smeten svälla i cirka 10 minuter.
  4. Forma smeten till toppar på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Grädda kokostopparna gyllene i mitten av ugnen i cirka 15 minuter.
  6. Medans topparna gräddas, smält chokladen över vattenbad.
  7. Låt topparna svalna och doppa de sedan i chokladen.
  8. Strö eventuellt lite kokos på för extra snygga kakor.

Kommentarer



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Mail kanske?

Blogg?

Vad har du på hjärtat?