SPENAT GÖR DIG STARK

Mycket god och enkel lunch jag sörplade på igår. Och så med ägg blir det lite mer mättande. Enjoy!
 
Spenatsoppa (2 pers)
  • 1 paket á 450 g tinad, hackad spenat
  • 1 gul lök
  • 1 ekologisk grönsaksbuljong
  • 2 dl havregrädde
  • 1 dl vatten
  • Salt
  • Peppar
  • Någon till god krydda kanske?
  • 4 ägg

Hacka löken och fräs den mjuk i en kastrull med olja. Tillsätt sedan spenaten, grönsaksbuljongen och kryddor. Fräs ihop en stund och tillsätt sedan vatten och havregrädde. Låt puttra några minuter och smaka eventuellt av med mer kryddor. Servera soppan med perfekt koka ägghalvor (småkletig äggula enligt mig)Ett ägg i soppan och ett extra ägg på sidan:) Mumsa på!

 
 

Kommentarer



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Mail kanske?

Blogg?

Vad har du på hjärtat?