KOMBINATIONER

 
Efter blåbärspaj så är denna kombo en ny personlig favorit bland alla goda smulpajer! Ungefär samma recept som blåbärspajen längre ned i bloggen. Bara en annorlunda fyllning med hallon, krusbär och rabarber! Man kan byta ut dinkelmjölet mot vanligt vetemjöl, eller något annat gott mjöl;)
 
Smulpaj med hallon, krusbär och rabarber
 
2 ½ dl dinkelmjöl
1 dl havregryn
2 dl socker + lite extra socker till fyllningen
½ tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl smält, avsvalnat smör
 
hallon, krusbär och rabarber i små bitar (som ska räcka till en paj)
+ potatismjöl
 
Rör ihop mjöl, havregryn, socker, bakpulver, vaniljsocker och smör till en smulig massa. Blanda
sedan hallon, krusbär och rabarber med det extra sockret och potatismjöl. Häll i en pajform och strö
över "crumblet" Grädda i cirka 22 minuter. Servera med vanlijsås eller glass. Ät och njuuut!!
 

Kommentarer



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Mail kanske?

Blogg?

Vad har du på hjärtat?