this evening

2012-04-30 @ 15:08:43 | Permalink | Fest och Firande | Kommentarer (0) | Trackbacks ()


Hej! Ikväll ska jag ju som skrivet till kusinerna i Burträsk. Så kommer inte
hinna skriva mer ikväll. Ha en så bra Valborgsmässoafton (om man säger så?)
Så hörs vi imorgon! Hejdå!<3


Valborgs

2012-04-30 @ 13:35:17 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()


Förutom att baka har jag städat graderoben idag;) Nu är lilla utrymmet fullt med
vårkläder, både nya och gamla. Och så tråkigt som jag har det fotade jag såklart!
Ikväll ska man till kusinerna i lilla Burtrtäsk. Ska bli kul! Nu ska jag sortera lite
bilder! Hörs sen!

Farmor Anka paj

2012-04-30 @ 11:21:44 | Permalink | Recept med bilder | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Var en rikrigt morgonpiggare i morse! Började baka American apple pie! Recept av Leila, och det måste vara den goaste paj som någonsin gjorts! Alla smakkombinationer, äpplerna, pajdegen, åååh vad gott! Tog lite kort också, och så ska ni ju få receptet såklart!;)





American Apple Pie - Farmor Anka paj

Pajdeg:
150150 g kallt smör
44 dl vetemjöl
0.50.5 dl florsocker
11 nypa salt
11 st ekologiskt ägg
0.50.5 msk vatten
Pensling:
11 st ekologiskt ägg
11 msk mjölk
11 msk råsocker
Fyllning:
8 st stora Granny smith äpplen
11 st citron, saften
5050 g smör
44 msk strösocker
22 tsk mald kanel
11 tsk malen ingefära

Gör så här:

1.
Blanda samman tärnat smör, vetemjöl, florsocker och salt.
2. Tillsätt ägg, vatten och arbeta samman till en deg. Knåda inte.
3. Plasta och låt degen vila i kylen, minst 30 minuter.
4. Skala och kärna ur äpplena, och skär varje äpple i åtta klyftor.
5. Lägg dem snabbt i en skål, tillsätt citronsaft och blanda.
6. Stek äpplena i smör, strösocker, kanel och ingefära, fördelat över 2 omgångar, alt. 2 stekpannor. När äpplena är lite mjuka efter cirka 5 minuters stekning, rör om och låt dem svalna på en tallrik.
7. Sätt ugnen på 180 grader, varmluft.
8. Dela degen i två bitar, den ena lite större än den andra.
9. Lägg den större degbiten på ett väl mjölat bakbord och kavla ut till en cirkel, cirka 30 cm i diameter och ett par millimeter tjock.
10. Rulla upp degen på kaveln, och rulla ut den igen över en pajform med löstagbara kanter. Tryck försiktigt ner degen längs kanterna, och låt det som blir över hänga utanför pajformskanten.
11. Fyll upp pajformen med äppelfyllning.
12. Kavla ut den mindre av degbitarna till en cirkel, cirka 25 cm i diameter.
13. Vispa ett ägg med en skvätt mjölk och pensla på kanten av den undre degen. Lägg på det utkavlade locket, och skär sen av den deg som hänger över kanterna.
14. Nyp ihop skarven med fingrarna. Ställ pajformen på en plåt, pensla locket med äggblandningen och strö över råsocker. Skär upp små lufthål runt pajen och grädda den i nedre delen av ugnen, i cirka 35 minuter tills den är gyllene.
15. Fyll upp pajformen med äppelfyllning.
16. Kavla ut den mindre av degbitarna till en cirkel, cirka 25 cm i diameter.
17. Vispa ett ägg med en skvätt mjölk och pensla på kanten av den undre degen. Lägg på det utkavlade locket, och skär sen av den deg som hänger över kanterna.
18. Nyp ihop skarven med fingrarna. Ställ pajformen på en plåt, pensla locket med äggblandningen och strö över råsocker. Skär små snitt runt pajen och grädda den i nedre delen av ugnen, i cirka 35 minuter tills den är gyllene.


favorit i repris

2012-04-29 @ 21:22:30 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Haha! Nog har man längtat efter sommaren nu ett tag. Är själv så otroligt
glad att snön börjar tina nu. Men då skulle dom där små "glinen" förstöra allt.
Jag pratar ju förstås om myggorna. Eller hur? Har aldrig tänkt på dem förän
syrran ropar från vardagsrummet att den första myggan surrar runt. Men jag ska
väl int gnälla så länge dom inte suger upp mitt blod. Vänta bara tills i sommar!
Då blir det inget roligt att läsa den här bloggen längre;) Aja, allt
kan väl sammanfattas med ett ord: I-LANDS-PRO-BLEM! Haha!
Nu ska jag se film, hejdå!<3

Delicatobollar!

2012-04-28 @ 14:53:06 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Är hos Stina och käkar Delicatobollar!:) Hihi;)

Stinoj

2012-04-28 @ 09:30:50 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Har nyss varit ute och sprungit. Var riktigt härligt. Och nu ska väl snön försvinna
också. Jippi, säger jag bara. Och snart drar jag till Stina. Har ingen bild på henne
men här har ni hennes braiga blogg:):) Vad vi ska göra vet jag inte, men det jag
gruvar mig för är att hitta till henne! Så om jag inte skriver ikväll så vet ni varför.
Hihi;) Hejdå!(L)

Mitt kvällsschema

2012-04-27 @ 20:06:57 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

20.10: Ta fram chipsen
20.11: Ta fram läsken
20.12: Soffan
20.30: Fylla på läsken
21.00: Soffan
22.00: Soffan


Kortfattat

2012-04-27 @ 16:46:50 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Nyss:

Strax:

Ville ta det ↑kortfattat↑ men hade inga nya bilder så det fick bli gamla.
Ha ett bra fredagsmys!<3

it doesn´t need to be perfect to be good.

2012-04-27 @ 07:51:51 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()


Du gamla, du fria, du smällfeta ko. Du lever på kött och coca-cola. Du
sover på ängen och bombar dynamit. Ja ja vill leva, jag vill dö i koskit.
Ja ja vill leva, jag vill dö i koskit!
(du gamla, du fria melodin)
Haha, jag var bara tvungen;) Tack om du läste det.
Nu ska jag till skolan. Hörs sen!<3


À la Leila

2012-04-25 @ 19:09:18 | Permalink | Recept | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Knäckig äppelkaka med råkräm

En supergod efterrätt! Kakan blir jätte knäckig och passar
till råkrämen som görs på ynka minuter!


Äppelkaka
11 st ekologiskt ägg
22 dl strösocker
11 tsk vatten
22 dl vetemjöl
11 tsk vaniljsocker
0.50.5 tsk bakpulver
100100 g smör, smält
4-54-5 st syrliga svenska äpplen
Strösocker, grovmalen kardemumma och smör att strö över innan gräddning
Smör till formen

Råkräm, ca 8 portioner
11 st vaniljstång
33 st ekologiska äggulor
11 dl strösocker
66 dl vispgrädde


Gör så här:

Äppelkaka:
1.
Rör samman ägg, strösocker och vatten.
2. Rör ner smält smör.
3. Blanda vetemjöl, vaniljsocker och bakpulver och vänd ner i smeten.
4. Fyll smeten i en välsmord form, lägg på tunna äppelskivor som en solfjäder.
5. Strö över lite strösocker, grovmalen kardemumma och lägg på några smörklickar.
6. Grädda kakan i 25-30 minuter till en gyllene färg i 175 grader (varmluft).
Råkräm
7. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna.
8. Vispa gulor, strösocker och vaniljfrön ljust och krämigt.
9. Vispa grädden luftig och vänd ner den i äggsmeten.



Recept: Leila Lindholm


Sista

2012-04-24 @ 15:53:05 | Permalink | Vardagen | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Ikväll blir det sista "träffen" med "konståkningsgänget" för denna säsong:(
Tråkigt...:(Har varit otroligt dålig på att lägga ut recept på den senaste tiden.
Glömde bort det igår också.
Ajaj, Elin. Nu ska det ätas! KOmmer med recept i nästa inlägg, hejdå!:)

Träningsfri

2012-04-23 @ 16:55:07 | Permalink | Vardagen | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Hej! Måndag, (snaaaaart helg - man ska ju vara positiv) och läxor ska göras.
Eller rättare sagt läxan ska göra. För övrigt har Ally varit här idag. Vi gjorde
inte så mycket. Spelade kort och fikade och så. Nu blir det français! Hejdå!
P.S Kommer nog med ett recept ikväll, var så länge sedan!<3<3

Mixat och maxat

2012-04-22 @ 20:52:38 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()


Från showen!↑
Har varit fullt pådrag hela dagen. Showen från morgon till kväll. Men vi hann
iaf gratta pappa, och som vanligt ville han inte ha någon tårta utan mjukpepparkaka.
Det göttaste han vet! Nu blir det att pusta ut och se tv! Hare!<3
P.S Pappa räknade ut att jag har tränat konståkning i 8 månader nu!
Från början av augusti till slutet av april:) Ojojoj...

Next:

2012-04-21 @ 10:24:32 | Permalink | Annat | Kommentarer (2) | Trackbacks ()

Filmkväll

2012-04-20 @ 16:56:34 | Permalink | Vardagen | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Hej! Helg, inga läxor, inget fredagsmys, för det blir filmkväll hos Frida istället.
Ska blir superkul! Har show, genrep inför showen m.m i helgen så jag kommer
inte ha så mycket tid att skriva. Men jag ska försöka! Nu ska det snart ätas
ugnspannkaka. Howdy, howdy!<3

thirteen

2012-04-19 @ 19:07:59 | Permalink | Annat | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Grattis!↑<3
Nu blir det hockey och läxor samtidigt.
Guldet ska hem!...till Västerbotten, till Skellefte  AIK!!! Kom igen nu!
(är själv nervös, vet inte varför...) Hajdå!<3

Åhhh!

2012-04-18 @ 18:33:18 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Google↑
För sjutton gubbar, det är ju April! Om det fortsätter snöa
har jag planer att somna in med björnarna och vakna i juni
istället;) Då syns vi då!

"Ikväll blire gänget"

2012-04-18 @ 17:46:55 | Permalink | Vardagen | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Träning ikväll, inför showen! Har just smällt i mig mormors småplättar. Är lite
som palt, dem lägger en i koma;)
Men innan vill jag ju skriva lite grann. Mitt tum-problem är nu så gott som löst.
Märkte att jag fick mer ont i tummen på vardagar i skolan, och mindre på helger
(och på lovet!) Så då måste det ha varit något i skolan.
Pennan! Och mitt skrivsätt. Skriver otroligt hård och snabbt och det gör att jag
spänner tummen och handleden hela tiden. Så nu är penngreppet med mig på
dagen och problemet är löst.
Ikväll blir det som skrivet - träning. Inför showen i helgen. Är inte så nervös,
har stått inför cirka 800 människor (inte själv) tidigare så det går nog bra.
Ända tills minuten innan, då svetten dryper, magen kurrar. Näe, det ska nog
gå sååå bra så, bara jag inte tuppar av...det är mitt mål, haha!! Hejdå!<3

Moonday

2012-04-16 @ 16:49:05 | Permalink | Vardagen | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Emmas kamera - tagen av Emilia↑
Har käkat våfflor alldeles nyss, mums! Kommer inte kunna skriva så mycket den senaste tiden, har jätteont i handleden/tummen och har haft det nu i en vecka ungefär. Och att skirva vid datorn gör ju inte nå mycket till hjälp. Får hoppas att den blir bättre så att jag kan skriva:)

Ignorera detta

2012-04-15 @ 17:09:39 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Nu blir det fotbollsträning! Sen blir det att hoppas på AIK framför tv:n.
Kom igen nu AIK! Ni behöver inte känna någon press på er, bara skjut mål!
Det gäller bara ju bara ett SM-guld och lite pengar (1 mille!) sådär...
Hihi, hörs!<3

"Varför låter ljud?"

2012-04-14 @ 20:09:02 | Permalink | Annat | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Klura på den ni! (rubriken) Var min mammas fasters tre-åriga barnbarn som hade
frågat sin mamma den frågan. Haha, vad ska man svara egentligen?

"Tjix-dagen"

2012-04-14 @ 19:56:38 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()



Nu har pite-släktingarna åkt hemåt igen efter en hel dag här. Det har varit hur
gött som helst. Vi har shoppat, ätit underbar mat, skrattat...och skrattat lite mer,
gjort hemma-spa, ja vi har gjort en massa grejer. Så det måste vi göra om någon
gång. Nu blir det ett lungt möte med soffan. Haha! Hejdå<3

Fredagsmys

2012-04-13 @ 21:35:02 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()


Sittr och ser på Let`s Dance (eller som farmor säger det: Lets Dans) Hihi...;)
Imorgon kommer "piteborna" hit för en tjejdag här i stan! Ska bli hur kul som
helst...för man har alltid kul med dom!:) Ska fortsätta mysa av fredagskvällen
så får ni mysa vidare ni också, och ni har väl inte glömt chipsen!?


Dagens

2012-04-13 @ 17:25:19 | Permalink | Vardagen | Kommentarer (0) | Trackbacks ()



Emilia (↑) gick hem för ett tag sen. Har varit här hela dagen. Ikväll är jag träningsfri
och ska nog vara med Emilia igen. Fast det känns inte sådär "fredagshärligt".
Näe, för skolan har ju inte slutat idag, den börjar ju bara snart!
För hela veckan har man ju varit ledig!! Men det har varit superkul i veckan.
Halsbandklockan på bilden är min mammas gamla. Blev så glad då hon hittade
den. Bara totalt älskar den<3


A smile is nearly always inspired by another smile

2012-04-12 @ 20:25:51 | Permalink | Annat | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Grattis i efterskott

2012-04-12 @ 12:33:01 | Permalink | Fest och Firande | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Hur kan jag!? Jag glömde bort bloggens ett års-dag! Och jag som tänkt på det
ända sen i januari, och så glömmer jag det. Hmmm..., men jag måste ju gratta
i efterskott. Så grattis bloggen! 1 år, det är inte illa!!!
Och ni som undrar fyller bloggen år (på riktigt) den 5 April. Och mitt första inlägg
las in klockan 19:50:57! (bara lite onödig fakta)
Hare gött, igelkött(ar)!!<3

Nu och då

2012-04-11 @ 15:58:45 | Permalink | Annat | Kommentarer (0) | Trackbacks ()



 Förlåt men det löns inte att jag skriver, har inget att skriva om och då blir
det bara tråkigt!:(
Skriver då något kul händer istället, au revoir!!:)


laugh at your laugh

2012-04-10 @ 19:13:30 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Hej! Har inte så mycket intressant att berätta idag. Har tränat och nu blir det
hockey. Löns inte att jag skriver mer, nu börjar hockeyn, ciao-caio!!<3

Miss Piggy Cupcakes

2012-04-09 @ 17:36:37 | Permalink | Recept med bilder | Kommentarer (1) | Trackbacks ()



Miss Piggy Cupcakes

Ingredienser:

3
st ägg
2.52.5 dl strösocker
11 tsk vaniljsocker
100100 g smör
11 dl mjölk
3.53.5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
11 nypa salt
11 st citron, skal och saft
11 msk rosenvatten (kan uteslutas)

Pink cream cheese frosting
6060 g smör, mjukt
44 dl florsocker
11 tsk vaniljsocker
11 msk färskpressad citronsaft
100100 g philadelphiaost
Ett par droppar röd karamellfärg

Dekoration
Marshmallows
Non stop
Blomsterströssel
Marsipan eller sockerpasta

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft.
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
3. Smält smöret, häll i mjölken och blanda det med äggsmeten.
4. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.
5. Blanda i rivet skal och saft av en citron.
6. Tillsätt rosenvattnet.
7. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter.
8. Låt svalna.

Frosting: Rör smör, florsocker, vaniljsocker, citronsaft och philadelphiaost krämigt.
1. Färga frostingen med några droppar karamellfärg.
2. Bred frostingen på kakorna och garnera med en halv marshmallow som tryne, lägg på två strösselflingor, sätt non stop till ögon och kavla ut lite marsipan eller sockerpasta och skär till som öron.
3. Smarr!





Miss Piggy

2012-04-09 @ 10:57:21 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Halloj!! Måndag, och en hel veckas lov, yiha!! Igår ägnades hela dagen i
skidbacken i Malå med vänner och familj. Var hur gött som helst (och vi
hade tur med vädret) Snart kommer Tilde hit (ska sova över) och vi ska
baka Leilas goisar Miss Piggy Cupcake(s)! Ser ut som grisar, och är
förhoppningsvis hur goda som helst. Jag skriver nog senare då vi gör dom
eller gjort dem klart. Hejdå<3

Jaaa!!

2012-04-07 @ 18:24:42 | Permalink | Annat | Kommentarer (1) | Trackbacks ()

Pluggar

2012-04-07 @ 13:26:28 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()


Jag vet, jag vet! Jag pluggar på ett lov. Men det är ju lika bra att göra bort det.
Det är Europa som pluggas, har prov om ett tag. Snart blir det hockey, hej AIK!
(Skellefteå alltså) Hejdå<3

Gino-paj med knäcktäcke

2012-04-07 @ 09:22:56 | Permalink | Recept med bilder | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Hej! Igår kväll fick vi med oss hem färska jordgubbar farmor köpt. Jag skulle göra någon god efterrätt hemma sen av den men jag hade inte så mycket tid på mig. Så då gjorde jag min egen Gino-paj! Gino är varma frukter (som jordgubbar, kiwi, banan och vindruvor) som man värmer i ugnen med vit choklad som man räfflat över. Jag kan inte själv äta vit choklad (mjölkallergi) och det finns inte heller någon mjölkfri vit choklad. Så då gjorde jag en slags Gino-paj med knäcktäcke av havregryn m.m. Blev riktigt gott faktiskt, och det är alltid kul att hitta på egna recept. Hade bara jordgubbar och banan hemma men man kan fylla med kiwi och vindruvor också. Dock en varning för alla anti-banan-älskare. Det smakar rätt mycket banan så det kan man utesluta om man inte tycker om det:) Det blev inte så bra bilder, men aja, det skadar ingen!



Gino-paj med knäcktäcke!
(mitt egna recept)

250 gram jorgubbar (kan butas till kiwi eller vindruvor)
1 banan (kan uteslutas)
2 ½ dl havregryn
2 msk smält smör
½ dl råsocker
1 tsk ingefära

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skär banan och jordgubbar i jämna, mellanstora bitar eller skivor.
3. Blanda havregryn, smör, råsocker och ingefära í en skål.
4. Fördela frukten i två lite större portionsformar eller 4 mindre portionsformar.
5. Strö över havregrynsblandningen.
6. Grädda i cirka 13 minuter.
7. Smarr!!

Serveras med vaniljglass!!

Hare!!<3

Dagen i norr...

2012-04-06 @ 20:14:24 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()





Ja nu är jag tillbaka från farmor. Har varit hur härlig dag som helst! Det vara
bara jag, mamma och pappa som åkte upp till henne, och ärligt talat gjorde
vi inte så mycket. Pappa och mamma solade ute medans jag var inne och
spelade piano (ett stort piano) Fast vi var på Dollar Store också, och där
fyndade jag sudd, pennvässare, ör(on)hängen och lite annat. Det fanns även
isglass där med smak av Portello! Jag vet, jag fattade inte heller då jag såg
det men nu finns det Portello-glass med smak av just Portello. Och den var
jättegod!! Men det var jättekul där oppe.
Nu ska jag väl landa i soffan med ett glas påskmust i handen då.
Ha ett bra påskfredagsmys!!<3

Sovmorgon

2012-04-06 @ 09:17:57 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()

Vaknade vid åtta i morse. Och det är för mig sovmorgon det. Hihi, det är sant.
Jag vaknar alltid typ vid sju på helger. Idag åker vi upp till farmor över dagen,
så jag kommer inte kunna skriva förrän ikväll. Så då får ni ha det bra!!<3

Mina drömmar

2012-04-05 @ 18:12:28 | Permalink | Recept med bilder | Kommentarer (1) | Trackbacks ()



Underbara drömmar

100 g margarin eller smör
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 dl matolja
1 tsk hjorthornssalt
4 dl vetemjöl

Gör så här:
1.Sätt ugnen på 150 grader.
2. Vispa margarin, socker och vaniljsocker tillsammans. Tillsätt samtidigt lite
olja i taget medans du vispar.
3. Sikta ner hjorthornssalt och vetemjöl i smörsmeten och blanda till en deg.
4. Rulla ut degen till två avlånga längder på mjölat bord. Skär i jämnstora bitar.
5. Forma dem till runda bollar.
6. Grädda dem på två plåtar med bakplåtspapper i ca: 20 min.
7. Ställ upp på galler för svalning efteråt.
8. Smarr!!

Tips!!
Det här har varit en av mina favvo-småkakor länge och bäst är dom som
allra sprödigast, och smuligast. Som just det här receptet gör dom till!
Degen är en aning svår att hantera så var inte hårdhänt med degen.
Den blir bara svårare att andvända då. Och gör inte bollar på måfå. Då blir dom
så olika i storlek! Vill även varna alla deg-ätare att hjorthornssalt är själveste
kruten för magen, så ät inte för mycket!! Haha!!:)

Hejdå!<3

Dom där sablarn´s godisskålarna

2012-04-05 @ 16:55:14 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()



Har just slängt ihop en deg drömmar som nu gräddas i ugnen. Ska ta med mig dom
upp till farmor för hon älskar, och då menar jag ÄLSKAR drömmar. Och jag kan
inget annat än att hålla med henne.Ger receptet säkert senare ikväll, och lite mer
bilder. Ikväll blir det träning och grillmiddag! Whohoo vad jag gillar påsken!
Förutom den där stora skålen godis vi har framme på köksbordet som jag ej får
snoka i! (har godisuppehåll, godisförbud eller hur man nu säger) Jag har själv sagt
att jag är less på godis, men skålen gör mig frestad och frustrerande, grr...!;)
Får nöja mig med nötter.
Punkt slut.


Mardi Deux Avril

2012-04-02 @ 18:34:09 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Då var det andra april då! Och nu är jag tillbaks från Norge. Kom ju i och för sig hem igår kväll men då fanns det ingen tid till att skriva. Bara tre (skol)dagar kvar, sen är det lov, så himla skönt! Och har nog tänkt mig baka något på lovet. För jag hinner inte mycket nu när det är skola, läxor och träningar och sånt (en vanlig bortförklaring) Har en massa bilder från Norge-resan men dom lägger jag inte upp nu, kanske ikväll...eller imorgon. Så därför blir det här ett "anti-bild-bloggs-inlägg" förstår ni. Nu ska jag bara slappa, och kanske rensa lite från syrrans kamera. Det bli mycke bilder efter en Norge-resa, de bør du vete! (inte riktig norska) Ni får ha det så bra<3