VÄRD NOB(LESSE)PRIS

                                          
Är mjölkproteinsallergiker. Äter alltså därför inte allt godis med mjölk i, som choklad. Minns då jag fick
smaka en Noblesse med apelsinsmak när jag var yngre och tyckte den var fantastiskt god. Men ajabaja,
inga fler, då skulle jag ju bli sjuk. Tänk att jag skulle behöva typ 7 år av mognad innan jag ikväll tände glödlampan och uppfann mina egna Noblesse! Haha, världens enklaste recept som tar en kvart att göra. Hoppas ni provar!
 
Noblesse med apelsinsmak
 
Mörk choklad (tål dock 70% choklad)
Rapsolja
Apelsinskal och apelsinsaft
 
Gör så här:
 
Här gäller det att bara måtta själv. Bröt några bitar choklad och smälte
över vattenbad tillsammans med en skvätt rapsolja (för att chokladen ska
bli blank och för att den klarar sig ett längre tag i rumstemperatur då) och
apelsinskal- och saft. Häll på en bakplåtsklädd långpanna runda flarn och
frys. Klara att ätas!

Kommentarer



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Mail kanske?

Blogg?

Vad har du på hjärtat?