MUMS

    
              Någon undrade om receptet till "hi-hats cupcakesen".Självklart! Dom är to-die-for!
              Det blir verkligen supergott med mumsmums på muffinsen. Är det första gången du
              gör en schweizisk maräng och hi-hats finns det saker att tänka på.
 
             -Vispa inte smeten med mjölet, VÄND ihop den!
             -Se till att du inte får en smula äggula i marängen, för då får du ingen maräng.
             -Visst kan man följa magkänslan och känna då sockerkristallerna smält, men
               andvänd snälla för min skull, helst en termometer. Runt 65 grader!
             -Jag brukar hälla marängen då den blivit 65 grader i en större bunke, eftersom
              den förstoras då man vispar den kall. Vispa verkligen tills den är helt kall och ett
              tips är att hälla lite kallt vatten i diskhon och stoppa ner bunken så går det fortare.
             Se bara till att det inte far vatten i marängen.
             -Det är viktigt att he olja i chokladen eftersom den håller chokladen stel om man
              tar ut dem i rumstemp., oljan gör cupcakesen glansiga och chokladen mer rinnig
              så du lätt kan doppa cupcakesen med maräng i den.
 
              Här hittar du receptet!

Kommentarer



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Mail kanske?

Blogg?

Vad har du på hjärtat?