21 DECEMBER

           
            
            

           Chokladdoppade kokostoppar
  • 50 g smör
  • 2 ekologiska ägg
  • 1 dl strösocker
  • 5 1/2 dl kokosflingor
  • Skal av 1 lime
  • ev. mörk choklad att doppa dem i
  • ev. kokos som garnering

          

         1. Sätt ugnen på 175 grader.

         2. Smält smöret och rör samman med övriga ingredienser.

         3. Låt smeten svälla i cirka 10 minuter.

         4. Forma smeten till toppar på en plåt med bakplåtspapper.

         5. Grädda kokostopparna gyllene i mitten av ugnen i cirka 15 minuter.

         6. Låt svalna helt. Smält chokladen över vattenbad med en droppe

            olja för en rinnig, glansig choklad. Doppa topparna och strö ev.

            kokos som garnering.


Kommentarer



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Mail kanske?

Blogg?

Vad har du på hjärtat?