19.08
Minns den där dagen:)↑
Imorgon är det friluftsdag. Längtar så det värker. Idag har väl varit en "normal"
dag även om alla dagar ser helt olika ut. Gjorde morotsmuffins (låter inte så gott)
på HK:n men det blev faktiskt gott.
Som morotskaka i formar utan philla-glasyr.
Håller ni med mig att man kan ledsna på kladdkaka men ändå vilja äta det.
För den smakar alltid likadant om man andvänder samma recept.
Som jag skrev i helgen så skulle jag göra en annorlunda kladdis med
salt och lakrits, gav ju receptet.
Den blev hur god som helst!
Dock en varning för gräddningstiden. Stod ung 45 minuter. Jag gräddade min
i cirka 20 minuter och tyckte den nästa blev för hårt. Så ungefär 15 minuter.
Chokladen till receptet är Lindht´s mörka choklad som just heter A touch of
sea salt. (ung.)
Är bara god som den är att äta den . Tror vi har kvar choklad från i helgen i
lådan under spisen. Ska nog ta mig en sväng förbi lådan nu, så får ni ha det
så bra så länge. Hejdå<3
P.S Glöm inte Svergies Mästerkock!!
Jag vet att det är en bakblogg men kan du inte lägga ut typ outfits ibland? Snälla;)
+ ett resept på chokladbollar? Men bloggen är jätte bra!